Bezoek de website voor telefoonreparaties

Bezoek de website voor telefoonreparaties

Ik was aan het zoeken op internet naar een goede winkel waar ik mijn telefoon zou kunnen laten maken. Zelf kom ik uit Arnhem en wou het liefst iets bij mij in de buurt. Ik kwam terecht op de site van myphone. Deze site sprak mij heel erg aan. Er stond een nummer op de site. Deze heb ik na het bezoeken van de website gelijk gebeld. Mij werd verteld dat zij altijd acties hebben omtrent reparaties. Ik heb naar de acties gevraagd en zij vertelde mij eigenlijk: ‘bezoek de website’. Zij hebben mij aan de telefoon goed geïnformeerd maar zo kon ik zelf ook nog de acties duidelijk bekijken.

reparatie

Altijd de goedkoopste

Veel mensen hebben mij verteld dat zij super goed zijn. Vandaar dat ik ook naar hun winkel ben gegaan. Ik heb wel vaker mijn telefoon laten maken. Altijd vind ik het belachelijk duur en telkens sta ik weer versteld te kijken als ik moet afrekenen. Maar nu is het tegendeel bewezen. toen mij werd verteld: ‘bezoek de website’, heb ik gezien dat zij ook echt daadwerkelijk de goedkoopste zijn. Nog nooit heb ik het ergens tegen zulke scherpe prijzen laten doen. Het is zeker een aanrader onder andere door hun goede service.

Reacties zijn gesloten.